ONLINE CHANGE MAKERS

Vi hjælper eksperter med at sælge online træningsforløb

Er du ekspert i noget der kan hjælpe andre indenfor sundhed, læring og økonomi. Så kan vi hjælpe dig med at sælge din viden som high-ticket online træningsforløb.

Måske skriver du bøger, holder foredrag, eller laver workshops?

Så har du garanteret også et potentiale for at sælge din ekspertviden online. Et online element i din forretning kan give dig både mere indtægt, frihed og impact.

Slip For at skulle genopfinde hjulet

Du har sikkert rigeligt at se til. Så det er måske svært at finde tid til at sætte dig ind i hvad der er den bedste strategi for dig.

Rigtig tit ser vi, at dem med størst potentiale ikke har tid til at sætte sig ind i en helt ny type forretning online. Derfor bliver det enten aldrig til noget, eller de oplever ikke den succes fra starten som de kunne.

den platform der passer dig

Vi hjælper dig med at finde den online platform der passer bedst til din type forretning.

De fleste kan lave et onlinekursus. Men når det kommer til at sælge og få det tekniske i din online-forretning til at spille sammen, så ender mange med at bruge alt deres tid i maskinrummet eller helt at give op. Det kommer du ikke til at skulle bekymre dig om.

EKSPERTER VI HAR HJULPET

Nickolai og Martin fik 150.000kr i omsætning på 42 timer

I Juni 2020 hjalp vi Nickolai Damgaard og Martin Kremmer med at lancere Nordic Biohacking Blueprint.

"Vi var aldrig nået her til uden Jesper og Camillas hjælp. Den måde de arbejder med salg og produktudvikling er guld værd"


Martin lavede over 100.000kr i omsætning på få dage

I april 2020 hjalp vi Martin Bonde Mogensen med at lancere hans første Body All Mind Movement træningsforløb online.

"Jeg gik fra 0 til over 100.000kr online salg på 30 dage. De ting jeg lærte kommer jeg til at bruge i min forretning mange år frem"


Lars fyldte sit første hold på en dag

I april 2020 hjalp vi Lars AP med at lancere hans første gruppecoachingforløb online, i forbindelse med udgivelsen af hans nyeste bog Århsome.

"Det var en stor fornøjelse at blive taget i hånden hele vejen gennem processen. Jeg er fuldstændig grøn i alt det teknik, men jeg følte mig på intet tidspunkt dum"

Sådan kan vi hjælpe dig

OPTION #1

30 Dages done-with-you Pre-Launch Sprint

30 dage hvor vi går all-in med dig og får lanceret og solgt dit online forløb, før du bruger tid på at bygge det. Så du er sikker på at du har et produkt der sælger, inden du investere tid og penge i at producere det.

Pris: 10.000kr + 50/50 split af omsætningen på din første launch

OPTION #2

Beyond the Pre-Launch Rådgivning

Når du har lavet en succefuld pre-launch med os, så har du proof of concept. Flagskibet i din online forretning virker og der er kunder der vil have det du kan hjælpe dem med. Så er det tid til at skalere og få endnu flere kunder og endnu større impact.

Vi kan hjælpe dig hele vejen på forskellige måder alt efter hvordan din forretning er struktureret og hvilken type online forløb du har og vil have.

ALL ACCESS PASS 15.000kr (Du sparer 10.000kr)

Med vores all access pass får du 10 timers sparring og rådgivning til alt hvad du har brug for til at skalere online delen af din forretning. Du kan bruge dine timer når du vil og der er ingen udløbsdato.

  • Platform setup
  • Strategi
  • Markedsføring
  • Produktudvikling
  • Osv...

*Alle priser er Ex. moms

Sådan kommer du i gang

Følg disse 3 steps:

Step 1.

Book et strategi-kald med os herunder.

Step 2.

Vælg et tidspunkt der passer dig på den efterfølgende side

Step 3.

Vi tager 10-15 minutter på zoom eller telefon, hvor du fortæller os hvor du er nu, og hvad du kunne tænke dig.

Book et gratis zoom-kald.

15 minutter hvor du for mulighed for at fortælle hvor du er med din forretning lige nu. Så vi kan give dig nogle muligheder for hvordan du kan udnytte dit potentiale online.

Hvem er vi

Jesper Bram

Jedi master internet nørd

Jesper er en af Danmarks OG's indefor online produktudvikling, salg og markedsføring. Han har lavet online lanceringer siden sidst i 90'erne. Bram har altid været facineret af hvordan Internettet kan bruges til at sprede viden og udvikling på tværs af kulturelle og geografiske bobler. Han er Internet-nørdernes svar på Macyver, der hurtigt kan hjælpe dig med at bruge de resourcer du har ved hånden til at nå dit næste level.

Camilla Nymann

Sortbæltet annonce og funnel nørd

Camilla har mange års erfaring med at hjælpe selvstændige eksperter med at skaffe leads og lave salg online. Hun er genial til at til at opbygge den teknik og kommunikation der skal til for at du bliver hørt. Nymann har stor passion for innovation og hvad Internettet kommer til at betyder for vores udvikling som mennesker. Hun kan slet ikke lade være med at være på front med nyeste strategier for online salg og markedsføring. Så hun bedst muligt kan hjælpe eksperter som dig, der kan gøre en forskel for andre.

KONtakt os

Kontaktinformation

Adresse: VI kan godt mødes. Men vi arbejder primært virtuelt via zoom mv.